Incepand cu luna iulie a anului 2014 in Craiova am inaugurat Caminul de batrani "Sfanta Maria".

Din prima zi am avut ca principala prioritate asigurarea unui climat cat mai placut pacientilor nostri, atat prin aspectul si dotarea spatiilor de cazare, a gradinii, dar si prin atitudinea personalului.

Datorita dotarilor pe care le asiguram, atat in mod direct medic, asistenti medicali, serviciu propriu de ambulanta, cat si prin colaborarile cu clinica de imagistica medicala, laboratorul de analize medicale si ceilalti medici de diferite specialitati incercam sa asiguram un standard cat mai ridicat al ingrijirii pacientilor nostri!

In permanenta, atat in mod direct, telefonic, sau prin intermediul internetului, suntem receptivi la toate sugestiile , fiind constienti ca daca perfectiunea nu exista, trebuie sa tindem spre ea, iar pentru a reusi acest lucru trebuie sa inveti in fiecare zi!

In iunie 2015 am deschis corpul B (o extindere a locatiei initiale aflata pe Str. Nicolae Romanescu la nr. 39) cu o disponibilitate de 7 camere beneficiand de aceleasi facilitati si de acelasi personal medical.

Parerile seniorilor din Caminul de batrani "Sfanta Maria" Craiova

Scopul nostru a fost indeplinit iar in aceasta sectiune puteti gasi o mica parte din parerilor celor care au gasit intelegere, respect, tratament si zambete din partea doctorilor si asistentelor de la Caminul de batrani "Sfanta Maria" Craiova